Douglas Houten Picknicktafel

Published Mar 02, 23
3 min read

Houten Picknicktafel Ikea

Schud de fles goed voor gebruik en breng een dunne laag aan (picknicktafel tuinbank). Dit laat u 30 minuten drogen. Als u een intensievere kleur wenst kunt u nog een 2e laag aanbrengen maar dit is niet noodzakelijk - picknicktafel tuinbank. Deze laat u dan minimaal 30 minuten drogen. Hierna altijd met “Teak Shield” behandelen.

Let op, een tafel die u grijs hebt gekocht kan u zelf nooit robuust maken Behandel de tafel met Teak Shield. Deze behandeling zorgt ervoor dat de tafel wordt voorzien van een filmlaagje, welke de tafel beschermt tegen vuil, vet en vlekken. Deze moet altijd als laatste worden aangebracht omdat hierna niets meer door kan dringen tot het hout.

De behandeling met dit product begint met het goed schudden van de fles waarna er een laag mag worden aangebracht met een pluisvrije zachte doek. Laat dit goed intrekken en breng na 4 uur drogen een volgende laag aan - picknicktafel tuinbank. Deze laat u dan 2 dagen drogen. Dek uw meubelen nooit af als deze nog nat zijn! Dit kan schimmel veroorzaken.

Door de invloed van de zon verandert deze bruine kleur naar verloop van tijd in een natuurlijke grijstint. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u gebruik maken van de Life Outdoor Living Teak Protector om de donkere bruine kleur terug te krijgen (picknicktafel tuinbank). In de protector zit een UV filter waardoor het proces van vergrijzen wordt vertraagd.

Behandel het teakhout minimaal 1 keer per jaar om de kleur zo goed mogelijk te behouden. Gebruik na de Protector ook altijd de Teak Shield om het hout te beschermen tegen vuil en vlekken. Grijs teakhout heeft een greywash laag gekregen voor een mooie intense grijze kleur. Deze kleur vervaagt langzaam door invloed van de zon.Wilt u graag de intensieve grijze kleur behouden? Dan kunt u de Life Outdoor Living Colour Grey gebruiken. Wilt u graag de natuurlijke grijze kleur behouden? Gebruik dan de Life Teak Shield om het hout te beschermen tegen vlekken en vuil (picknicktafel tuinbank). De Teak Shield is namelijk doorzichtig en tast de grijze kleur niet aan.

8 Persoons Houten PicknicktafelHeeft u vragen over het onderhoud van uw teakhouten tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van onze klantenservice. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. picknicktafel tuinbank. Wij staan voor u klaar! (picknicktafel tuinbank).Heb je gekozen voor ? Dan zul je deze af en toe moeten . picknicktafel tuinbank. Want wanneer je houten tuinmeubelen het hele jaar door buiten staan, is de kans groot dat er een groene aanslag op verschijnt. Maar geen paniek, deze aanslag krijg je gemakkelijk weg. Met onderstaande tips houd jij je houten tuinmeubelen lang mooi én schoon! Om houten tuinmeubelen lang mooi te houden, kun je deze het beste schoonmaken met een teak cleaner.

Navigation

Home

Latest Posts

Picknicktafel Met Rugleuning

Published Mar 05, 23
10 min read

Bristol Meubles De Jardin

Published Mar 03, 23
10 min read

Meubles De Jardin En Teck Massif

Published Mar 03, 23
6 min read